Under construction! Our website is under construction. Come back soon

Opmeten halsomvang

Belangrijke informatie voor het opmeten van de halsomvang van uw hond

We zijn verheugd dat u interesse heeft in een halsband voor uw hond! Het correct opmeten van de halsomvang is essentieel om ervoor te zorgen dat de halsband perfect past. Omdat halsbanden die op maat gemaakt worden niet retourneerbaar zijn, vragen we u om de volgende stappen zorgvuldig te volgen.

Hoe te Meten:

1. Gebruik het Juiste Gereedschap: Neem een flexibel meetlint dat zacht is en niet snijdt. Dit zorgt voor nauwkeurige en comfortabele metingen.

2. Bekijk de Illustratie: Aan de rechterkant van deze tekst vindt u een illustratie die duidelijk laat zien hoe u de halsomvang van uw hond moet opmeten.

• Voor een Standaard Verstelbare Halsband: Meet alleen de halsomvang van uw hond (aangegeven als Cirkel #1 in de illustratie).

• Voor een Halsband met Martingale: Meet zowel de halsomvang (Cirkel #1) als het breedste deel rond de oren (Cirkel #2). Deze halsband moet gemakkelijk over het hoofd van de hond kunnen worden geschoven zonder strakker te zitten dan de halsomvang.


Wat te Vermijden:

• Meet geen Bestaande Halsband op: Dit levert vaak onnauwkeurige resultaten op.

• Meet Niet te Ruim of te Strak: Zorg ervoor dat het meetlint goed aansluit, maar niet strak trekt. Laat geen extra ruimte tussen het meetlint en de hals van uw hond.

Heeft u na het lezen van deze instructies nog vragen? Geen zorgen! U kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail of een privébericht op Instagram. Wij staan klaar om u verder te helpen.