Under construction! Our website is under construction. Come back soon

Kleurmogelijkheden

Onder onze handgemaakte halsbanden en lijnen

Binnenkort lanceert onze webshop een prachtige collectie handgemaakte halsbanden en lijnen. Maar dat is niet alles! Wij begrijpen dat elke hond uniek is, daarom bieden we u de mogelijkheid om een halsband en lijn geheel naar uw eigen smaak samen te stellen.


Handgemaakt met liefde
Vele kleurcombinaties en groottes mogelijk.
Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen

Inspiratie en Kleurkeuzes

Blader door de foto’s onderaan deze pagina voor inspiratie en een overzicht van alle beschikbare kleuren. Deze afbeeldingen geven u een goed beeld van de diversiteit en kwaliteit van onze materialen, zodat u de perfecte combinatie voor uw huisdier kunt kiezen.


Maatwerk naar Uw Wens

Kies uit een breed scala aan kleuren om een halsband en lijn te creëren die perfect past bij de persoonlijkheid van uw hond. Heeft u een specifieke wens, zoals een uniek verlengstuk voor een heupgordel of andere aangepaste lijnen? Neem dan gerust contact met ons op via info@maresjourney.com of stuur een privébericht via ons Instagram-account https://www.instagram.com/maresjourney/. Samen verkennen we de mogelijkheden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.


Belangrijke Informatie voor grote en kleine honden

Wij bieden opties voor middelgrote tot kleine rassen. Voor extra kleine hondenrassen (halsomvang <22 cm), zijn de mogelijkheden beperkt vanwege de grootte van het beslag en het gewicht dat de hond moet dragen. Momenteel kunnen we helaas nog geen halsbanden en lijnen leveren voor extra grote honden (halsomvang >50 cm).


Neem Contact op

Heeft u vragen of speciale verzoeken? Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op via info@maresjourney.com of ons Instagram-account https://www.instagram.com/maresjourney/ om uw ideeën te bespreken. Wij helpen u graag om de perfecte halsband en lijn voor uw trouwe viervoeter samen te stellen.